Morada
1211 KM Hilversum
035-6219660
Download onze app voor Android en iOS en bestel sneller en eenvoudiger!
Bekijk hieronder welke gerechten het meest populair zijn en bestel direct!
Scroll naar beneden om onze menukaart te bekijken en direct te bestellen!
Na 735 beoordelingen geven onze klanten ons 5 sterren. Bestel en ervaar het zelf!
Meld u aan voor de nieuwsbrief voor unieke kortingen en acties!
Kipfilet in een zachte saus met gemalen cashewnoten, rozijnen, amandelen en verse room.
Spinazie en huisgemaakte kaas in een currysaus.
*
Roll mix en samosa
**
Tandoori mixed grill
Lambhuna
Groentemix
Rijst en nan
en tandoori saus
*
Onion bhaji
**
saag paneer
Groentemix
Dall Tarka
Rijst of nan
Raita
*
Chicken chad
**
Lam curry
Kip curry
Groentemix
Rijst of nan
*Mean porial
**
Mean curry
Groentemix
Rijst of nan
Een licht gekruid pasteitje, gevuld met gehakt en doperwten.
Een lichtgekruid pasteitje, gevuld met gemengde groente.
Fijngesneden ui omhuld in een gekruid kikkererwtenmeelbeslag, gefrituurd tot krokante partjes.
Rolletjes gehakt met verse kruiden, bereid in de traditionele kleioven.
Gestoofd lamsvlees en groenten in een gepaneerde deegbereiding.
Gebakken tijgergarnalen met uien, tomaten en Indiase kruiden.
Gemarineerde stukjes kipfilet uit de kleioven, gemengd met verse salade en chaat masala.
Geroosterde kippenvleugels en -pootjes gemarineerd met hete kruiden en garam masala.
Zacht lamsvlees gemarineerd met yoghurt, munt en kruiden, geroosterd in de tandoor-oven.
Een selectie van voorgerechten - meat samosa, onion bhaji en chicken chad.
Zachte kippenpoten, gemarineerd met verse kruiden.
Gemarineerde kipfilet in een specerijenmelange.
Gemarineerde lamsfilet.
Een combinatie van kip, lam en gehakt.
Tijgergarnalen, gemarineerd, vervolgens gegaard in de tandoor-oven.
Romige currysaus met garam masala, verse room, gemalen cashewnoten en amandel.
Een medium curry die bereid wordt met yoghurt en verse kruiden.
Een lichte curry bereid met paprika, tomaten en gebakken kruiden.
Deze gerechten worden op smaak gebracht met saffraanrijst, amandelen en rozijnen
Een lichte curry bereid met paprika, tomaten en gebakken kruiden.
De Dopiaza curry wordt bereid met gebakken ui en tomaat in een currysaus.
Een medium curry bereid met linzen, citroensap en ananas. Dit is een combinatie van een zoete, zure en pittige smaak.
Een licht pittige saus met tomaten, paprika, knoflook en gember.
Een licht gekruid gerecht, bereid met room, kokos en noten.
Een medium curry die bereid wordt met yoghurt en verse kruiden.
Een pittige curry bereid met uien, knoflook, rode chillies en een melange van specerijen. Dit is een traditioneel Zuid-Indiaas gerecht.
Een zeer pittige currysaus bereid met gemalen rode chillies, tomaten, uien en garam masala.
Kipfilet in een zachte saus met gemalen cashewnoten, rozijnen, amandelen en verse room.
Verfijnd en medium gekruid, bereid met verse spinazie, uien, tomaten en fenegriek.
Een curry met verse gesmoorde tomaten, anijs, knoflook, tomatensaus en verse kruiden.
Zachte romige saus met gemalen cashewnoten, kokos en room, afgeblust met Sauvignon blanc.
Een licht pittige saus bereid met uien, tomaten en knoflook, afgeblust met een scheut kokoslikeur.
Verse tonijn gegaard en gekruid met uien en Indiase viskruiden, in een medium currysaus.
Gemarineerde stukjes kipfilet in een lamsgehaktsaus bereid met tomaten, uien en noten.
Gemarineerd lamsvlees in een lamsgehaktsaus bereid met tomaten, uien en noten.
Shahi paneer – Huisgemaakte kaas in een romige saus met doperwten.
Allo Gobi – Licht gekruide, gebakken bloemkool en aardappel
Katarikai - gekruide aubergine in een zachte currysaus
Paitankai - licht gekruide, gebakken kousenband met uien en paprika.
Zachte kipfilet gekookt in een licht pittige saus met kokosmelk en Ceylonese kruiden.
Lamsvlees gesmoord in een rijke saus met gesauteerde uien, tomaten en kokosmelk.
Tonijn en zalmfilet gegaard in een mild-pittige saus met tomaten en een scheutje kokosmelk.
Tijgergarnalen gekookt in een currysaus met geroosterde Ceylonese kruiden.
Kleine garnalen gekookt in een currysaus met geroosterde Ceylonese kruiden.
Gemengde groenten gesmoord in een currysaus met kokosmelk en garam masala.
Een mix van diverse groenten in een medium currysaus.
Champignons in een currysaus.
Een pittige aardappelcurry.
Spinazie en aardappel in een currysaus.
Spinazie en huisgemaakte kaas in een currysaus.
Gele linzen in een currysaus met knoflook, gebakken uitjes en koriander.
Gesneden en gemarineerde aubergine in een currysaus.
Kousenband gebakken met tomaten, paprika, koriander en kruiden.
Yoghurtsaus.
Zure groenten.
Indiaas brood.
Indiaas brood gevuld met gehakt.
Indiaas brood met verse knoflook.
Indiaas brood gevuld met kokos, rozijnen en noten.
Indiaas brood gevuld met paneer (huisgemaakte kaas).
Zachte Indiase 'cakebollen' bereid met melk, gedompeld in een warme suikersiroop op smaak gebracht met kardemom en rozenwater.
Een romige Ceylonese dessert lijkend op rijstpudding, bereid met gebroken rijst, rozijnen en pistachenoten gekookt in melk.
Een feestelijk dessert, bereid met verse mango, griesmeel, ghee en kardemom.
(33cl)
(33 cl)
(33 cl)
(33 cl)
(33 cl)
Indiase yoghurtdrank met mangosmaak.
(25 cl)
(33 cl)
(33 cl)
Heldere Sauvignon Blanc met de finesse van verfrissende aroma's van tropische vruchten. De wijn ontleent haar lichtheid aan het getemperde klimaat van Bangalore.
Met haar pure fruitige smaak, zachte tannines en persitente afdronk behoort deze Cabernet tot een van de beste Indiase wijnen.
Heldere kleur, heerlijke impressies van conference peren en ananas.
Volle, uitgerijpte wijn met intense fruitaroma's. Heerlijk bij vleesgerechten of gerechten met tomaat.
Usamos cookies para garantir que você obtenha a melhor experiência em nosso site. Além disso, usamos cookies de terceiros para análises, marketing, publicidade personalizada e para aprimorar nossos serviços. Você pode optar por recusar ou aceitar o uso de cookies de terceiros para análises, marketing e publicidade personalizada. Mais informações sobre o uso de cookies podem ser encontradas em nosso polÃtica de privacidade.